Kindercoaching
Wat doet een kindercoach?

Als moeder van 2 zoons en na 18 jaar als juf in het basisonderwijs te hebben gewerkt, weet ik dat opgroeien niet altijd even soepel verloopt..
Boosheid, angst, verdriet of bijvoorbeeld faalangst kunnen de ontwikkeling van een kind lelijk in de weg zitten en voor een negatieve spiraal zorgen thuis, bij vriendjes of op school. En ieder kind zou moeten voelen dat het de moeite waard is. Maar toch is dat niet altijd zo.


Soms hebben kinderen een steuntje in de rug nodig of een zet in de goede richting. Maak dan een afspraak met de kindercoach! Ik bied professionele ondersteuning met een oplossingsgerichte aanpak. Of het nou gaat om een peuter of puber, leer- of gedragsproblemen, op school, thuis of met vrienden …. Voor alle grote en kleine vragen kun je bij mij terecht.


Opvoedcoaching

Wat waren we als ouders blij met de komst van ons kind, maar opvoeden blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk en soms een zware klus.
Je twijfelt, doe ik het wel goed? Bij anderen lijkt het immers zoveel makkelijker te gaan. Je hoort jezelf non stop mopperen en toch krijg je het niet voor elkaar om ermee te stoppen. Of je kind blijft boos of bang en je weet zelf niet meer hoe je dat moet aanpakken. Kom dan naar een opvoedcoach, zodat je er niet alleen voor staat.

Een tijdelijke dip is voor iedereen herkenbaar. En bij het ene kind vraagt het opvoeden ook meer energie dan bij het andere.Logisch dus dat je dan wel eens vastloopt. En misschien zijn er op dit moment ook wel andere dingen die van invloed zijn. Een dierbare die is overleden, een scheiding of zorgen waarover dan ook. Dan kan het fijn zijn om even met iemand te praten.
Samen werken we op dezelfde positieve oplossingsgerichte wijze als bij kindercoaching. We kijken hoe je dat wat niet goed gaat kunt veranderen, zodat jij en je kind(eren) het een stuk leuker hebben thuis. Je bent welkom in de praktijk in Wilp, maar als het voor jou fijner of makkelijker is kom ik graag bij je thuis. Neem het heft weer in eigen handen en mail naar karin@pieceofkate.nl of bel 06-15563063