Praktische info

Tarieven

De ‘Ik leer leren’ training bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur die ik het liefst in groepsverband (4-6 kinderen) geef. De kinderen kunnen dan veel van elkaar leren en vinden samen leren meestal ook veel leuker. De training in groepsverband kost per kind €150,00 incl. BTW. Dit bedrag is exclusief het werkboek met 54 pagina’s vol tips, testen, weetjes en oefeningen om slimmer te leren. Het werkboek kost € 32,50 en kan via mij of via de site www.ikleerleren.nl worden besteld. Het is ook mogelijk de training alleen te volgen. Dan geldt het individuele coachingstarief van € 65,00 incl BTW per les. De ‘Ik leer leren’ training wordt niet vergoed door een zorgverzekeraar.
De trainingen kunnen op school, bij Piece of Kate (praktijk Wijzer in Wilp) of in overleg op een andere locatie worden gegeven.

Scholen

De training ‘Ik leer leren’ kan op basisscholen, voortgezet onderwijs en op speciaal onderwijs klassikaal of in groepjes worden gegeven. Er zijn verschillende mogelijkheden. Op scholen wordt de klassikale training aangeboden voor een speciaal tarief, afhankelijk van het aantal leerlingen. Reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer.

Voorlichting

Is er interesse voor een voorlichting over de ‘Ik leer leren’ training op bijvoorbeeld een ouder- of klassenavond? Dat kan! Ik verzorg een interessante en actieve voorlichting van 45-60 minuten met tips en oefeningen voor ouders en leerkrachten. Kosten hiervoor bedragen € 100,00. Reiskosten bedragen € 0,25 per kilometer.

Afspraken/Voorwaarden

  • De kosten voor de ‘Ik Leer leren’ training dienen voorafgaand aan de lessen te worden overgemaakt. Alle bedragen voor de ‘Ik leer leren’ training zijn vrijgesteld van BTW en landelijk vastgesteld door Centrum Tea Adema.
  • Als een afspraak niet door kan gaan, dient deze uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd. Afspraken die niet op tijd worden geannuleerd, zullen in rekening worden gebracht.

Wil je je opgeven voor de ‘Ik leer leren training’ of wil je meer informatie? Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar karin@pieceofkate.nl of bel naar 06-15563063.
Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, start er weer een nieuwe groep met de training!

Piece of Kate
Rijksstraatweg 32
7384 AE Wilp

Download privacy-verklaring (pdf)