Bruidsfotografie
Van de mooiste dag van je leven wil je goede en professionele bruidsfoto’s. Foto’s die de sfeer en alles wat jullie dag zo uniek maakt goed weergeven. Op de homepage staat een selectie van mijn bruidsfoto’s. Zo kun je zien of mijn stijl bij jullie past.

Mijn naam Is Karin Lagerweij, ik ben een vrolijke, creatieve fotograaf met een passie voor bruidsfotografie. Iemand die je snel op je gemak stelt, echt de tijd neemt om de mooiste foto’s te maken en steeds op zoek is naar originele settings. Ik werk op een registrerende manier en geef, alleen als het nodig is, kleine aanwijzingen om het perfecte plaatje te schieten. Tijdens de dag zul je amper merken dat ik er ben, zodat je echt kunt genieten van jullie bruiloft. Ik woon in de Vecht, maar fotografeer door heel Nederland.


 


 

Wat krijgen jullie?

Alle reportages zijn inclusief:
  • Een voorgesprek om jullie dag samen helemaal door te nemen.
  • Alle kleine vragen of dingen die je op het laatst nog wilt doorgeven via mail, telefoon of what’s app, zodat je je op de dag zelf nergens druk om hoeft te maken.
  • Een sneak preview binnen 2 dagen na jullie huwelijk
  • Het aantal foto’s horend bij het gekozen pakket aangeleverd op hoge resolutie.
  • Een online album om je foto’s te delen met familie & vrienden
  • Opmaak van het trouwalbum passend bij jullie pakket, inclusief een online preview waarin jullie eventuele wijzigingen kunnen aanbrengen, zodat er geen ongewenste foto’s in jullie album komen.
  • 50 km gratis reiskosten. Daarna reken ik €0,25 per km.
  • Mijn jarenlange ervaring als bruidsfotograaf.


Kies een Piece of Kate die bij jullie past:

» Piece of Kate – one € 795,-

Bij deze bruidsreportage is 4 uur fotografie inbegrepen. Je ontvangt minimaal 200 bewerkte foto’s. Om na te genieten krijgen jullie een mini album van 20x20 cm met daarin de 20 mooiste foto’s van jullie bruiloft. 

» Piece of Kate – two € 1395,-

Bij deze bruidsreportage is 8 uur fotografie inbegrepen. Je ontvangt minimaal 400 bewerkte foto’s. Ik maak in samenspraak met jullie een trouwalbum van 30x30 cm. Het album bevat 40 pagina’s met daarin een selectie van de mooiste foto’s van jullie bruiloft.

» Piece of Kate - three € 1650,-

Bij deze bruidsreportage is 10 uur fotografie inbegrepen. Je ontvangt zo’n 500 bewerkte foto’s die jullie trouwdag weergeven zoals jij hem hebt beleefd. Ik maak in samenspraak met jullie een trouwalbum van 30x30 cm of 35x35 cm, met de keuze voor een luxe bewaardoos of 2 mini albums. Die kun je bijvoorbeeld cadeau geven aan jullie kinderen, ouders of getuigen. Het album bevat 40 pagina’s met daarin een selectie van de mooiste foto’s van jullie bruiloft.

Ik werk vaak samen met een 2e fotograaf. Twee zien meer dan een en je kunt vanuit verschillende invalshoeken jullie trouwdag vastleggen, wat een mooi compleet beeld geeft. Ook is er dan meer tijd & ruimte om nog creatievere foto’s te maken.

Wil je graag een 2e fotograaf erbij of heb je een bepaald soort album in je hoofd? Er is van alles mogelijk! Heb je een vraag of belangstelling voor een van de pakketten, neem dan contact met mij op via karin@pieceofkate.nl of 06 155 63 063


Wat andere bruidsparen zeggen over Piece of Kate

"Dank je Karin, voor de geweldige manier waarop jij onze fotografe was zaterdag! Jij bent zo prettig en professioneel. Bedankt voor de prachtige foto’s op de beamer. Wij hebben ook zo veel complimentjes ontvangen van vrienden/familie over de foto’s!  Wij hebben de dag (het weekend) van ons leven gehad. Dank je wel!!"
Hilde & Frank

“Karin was de fotograaf op de bruiloft van vrienden van ons. Toen wij hier de resultaten van zagen, hebben we gelijk Karin gebeld voor onze eigen bruiloft.  Wij hebben een super mooie en leuke dag gehad. Karin weet van heel veel posities het perfecte plaatje te schieten. De bewerkingen van de foto's achteraf zijn ook erg mooi. We kunnen Karin zeker aanraden. Heel meegaand en prachtige foto's.”
Arnold & Eva


“Topdag trouwdag gehad! Fantastische foto's dankzij Karin Lagerweij! Spontane & mooie foto's met emotie!“
Maurice en Manon


“Ontzettend bedankt voor de onwijs mooie foto’s! Superleuk om terug te zien. Dankbaar dat je erbij was.”
Kjeld & Charlotte